Peanøttsmør- og karamellpai med vaniljekrem Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t 30min

Peanøttsmør- og karamellpai med vaniljekrem

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t 30min

Peanøttsmør- og karamellpai med vaniljekrem

Deilig dessertpai med peanøttsmør, karamellkrem og vaniljekrem. Foto: Sophie Håkansson

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.2 (15 stemmer)
I denne paien er alt som er godt blandet sammen; marshmallows, sirup, peanøtter, sjokolade og kremfløte!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Vaniljekrem

3dl
Krem(pisket)

Topping

SLIK GJØR DU

  1. Smelt sirup, peanøttsmør og marshmallows i en kjele på svak varme. Bland i puffet ris og peanøtter i den lunkne blandingen.

  2. Kle en rund form, 24 cm i diameter, med bakepapir i bunnen. Trykk deigen jevnt utover i bunnen. Sett den kjølig.

  3. Bland ingrediensene til karamellen i en kjele, og la det småkoke i ca. 50 minutter. Drypp en dråpe karamellsaus i det kalde vannet og se at det stivner. Da er karamellen ferdig. Hell den over paideigen, og la karamellen stå til fyllet stivner.

  4. Smelt melkesjokolade i en kjele over vannbad, og hell den jevnt utover karamellfyllet. Server paien avkjølt, med pisket krem som er smak til med vaniljesukker.

Deilig dessertpai med peanøttsmør, karamellkrem og vaniljekrem. Foto: Sophie Håkansson

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.2 (15 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN