Pølseform med purre Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Pølseform med purre

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Pølseform med purre

pølse purre form Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.1 (11 stemmer)
Rask middag som alle liker! Server gjerne med en salat.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
300g
Pølse(kjøttpølse)
300g
Pasta(skruer)
1stk
Baconost(evt. 1 tube smøreost. salami, pepperoni, e.l.)
1ts
Salt(1/2 ts)
1ts
Svart pepper(1/2 ts)
30g
Hvitost (Gulost)(hvis ønskelig. )

SLIK GJØR DU

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær purre i ringer og pølsene i skiver.

  2. Bland pasta, purre, pølser og ost i en smurt ildfast form. Strø på revet ost, salt og pepper.

  3. Sett formen på rist i ovnen ved 230º i ca. 10 minutter til formen er varm og osten er smeltet og gyllen. Server formen med en frisk salat.

pølse purre form Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.1 (11 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN