nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
1t
Rullekake med pasjonsfrukt
nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
1t
Rullekake med pasjonsfrukt
Lag rullekaken glutenfri ved å bytte ut melet med glutenfri melmiks. Å fylle kaken med en ostekrem er riktig pikant.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Pisk egg og sukker luftig. Bland sammen de tørre ingrediensene og sikt dem i, under lett omrøring. Fordel røren jevnt ut
i bakepapirkledd langpanne. Stek midt i ovnen ved 225° i 6–8 minutter.Hvelv kaken ut på sukret bakepapir. Dra papiret forsiktig av kaken og legg på et fuktig håndkle. Pisk osten myk med melis, sitronskall og innholdet i pasjonsfruktene. Pisk fløten for seg til krem. Fordel først halvparten og så resten av kremen forsiktig med osten.
Fordel fyllet i kaken og rull forsiktig sammen ved hjelp av papiret. Legg rullen kaldt for å stivne. Skjær den i biter ved servering.