nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
2t
Saltbakt søtpotet
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
2t
Saltbakt søtpotet
HERLIG TILBEHØR: Saltbakte søtpoteter.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Karla Siverts
mat@dagbladet.noVurdering
2.9 (113 stemmer)
Disse saltbakte godbitene kan brukes som utgangspunkt for mange forskjellige retter. Nydelige som tilbehør til både kylling og hvit fisk eller som en hovedingrediens i salater og supper.
SLIK GJØR DU
Legg søtpotetene i en ildfast form og dekk dem med havsalt. Det gjør ikke noe om de stikker litt opp av saltet. Er søtpotetene veldig store, går det også helt fint å dele dem i to.
Bak søtpotetene i 1-2 timer på 140 grader. Sjekk om de er ferdig ved å stikke en kniv midt i poteten. De er ferdige når du ikke møter motstand.
Ta vare på havsaltet etter baking, det kan du bruke på nytt neste gang du skal saltbake!
HERLIG TILBEHØR: Saltbakte søtpoteter.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Karla Siverts
mat@dagbladet.noVurdering
2.9 (113 stemmer)