Sirupsnipper med pistasjnøtter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
4t 20min

Sirupsnipper med pistasjnøtter

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
4t 20min

Sirupsnipper med pistasjnøtter

TVIST: Ida Gran-Jansens oppskrift på sirupsnipper har det lille ekstra.

Foto: Ida Gran-Jansen

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (13 stemmer)
Ida Gran-Jansen gir sirupsnippene en liten tvist.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5ts
Ingefær(tørket og malt)
0.5ts
0.5ts
Nellik(malt)
0.25ts
Svart pepper(tørket og malt)
0.25ts

SLIK GJØR DU

  1. Ha fløte, sirup, sukker og margarin i en kjele og kok opp under omrøring.

  2. Hell blandingen over i en bolle og avkjøl. Ha i krydderne når blandingen er romtemperert.

  3. Knus pistasjnøttene til sandkonsistens og bland sammen med melet. Ha det over i røren og bland sammen.

  4. Pakk deigen inn i plastfolie og legg kjølig i 4 timer eller natten over.

  5. Kjevl ut tynne rektangler og lag snipper. Legg en pistasjnøtt på hver snipp.

  6. Stek på 180 grader i 10 minutter.

TVIST: Ida Gran-Jansens oppskrift på sirupsnipper har det lille ekstra.

Foto: Ida Gran-Jansen

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (13 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN