nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Sjokolade- og avokadomousse
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Sjokolade- og avokadomousse
Bruke moden avokado som basis neste gang du skal lage sjokolademousse!
Foto: PER ERVLANDLa gjestene dine gjette hva du har laget sjokolademoussen av.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rist finhakkede peanøtter og havregryn i en tørr stekepanne til grynene blir gylne under omrøring. Tilsett honning og stek ytterligere noen minutter under omrøring. Avkjøl blandingen.
Del avokado i to, ta ut steinen og legg avokadokjøttet i en blender. Tilsett kakao, vaniljesukker, honning og salt. Kjør til en glatt mos og smak den til. Ønsker du den søtere kan du tilsette mer honning og ønsker du moussen litt syrlig kan du tilsette litt sitronsaft.
Fordel moussen i fire glass og dryss over toppingen. Pynt hvert glass med revet sitronskall og grønne blader.
Bruke moden avokado som basis neste gang du skal lage sjokolademousse!
Foto: PER ERVLAND