nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min
Sjokoladekaker med Dumle-sjokolade
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min
Sjokoladekaker med Dumle-sjokolade
Supergode småkaker!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smelt smør og sjokoladepålegg i en kjele. Ta kjelen av varmen, rør i fint hakket sjokolade til den smelter. Rør i sukker og egg.
Bland mel med natron, kakao og vaniljesukker. Sikt det i røren under omrøring og bland sammen til en løs deig.
Trill straks ut til boller. Legg dem på bakepapir på plate. Klem dem litt flate og stek dem ved 175° i ca. 15 minutter midt i ovnen. Avkjøl på platen.
Del Dumle-karemellene i to. Smelt den mørke sjokoladen i vannbad og bruk det som «lim» for å feste sjokoladebiten. Smelt den hvite sjokoladen og drypp fint over med en skje. La stivne. Oppbevar kakene i tett boks.