nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
30min
Sjokoladerull med kokos
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
30min
Sjokoladerull med kokos
Her rulles biter av små biter av moden nektarin inn i kaken med krem. Mer trengs ikke! Men du kan også fylle kaken med en blanding av vaniljekrem og pisket krem. Nutella og ristede hasselnøtter er også forførende godt på kaken! Denne kaken er glutenfri.
DETTE TRENGER DU
PERSONERPynt
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 250°. Pisk egg og sukker hvitt og luftig. Sikt sammen potetmel, kakao og bakepulver. Rør dette i eggedosisen sammen med kokos. Fordel deigen ut i en langpanne, 30 x 40 cm, som er kledd med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 5 minutter.
Hvelv kaken ut på et sukret bakepapir. Dra forsiktig løs papiret. La kaken avkjøles under lokk eller under et fuktig håndkle.
Pisk kremen stiv. Fordel den utover den avkjølte kaken. Skjær nektariner i biter og strø over.
Rull sammen fra langsiden. Bryt sjokoladen i små biter og smelt den over vannbad. Drypp smeltet sjokolade over rullen.