nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Smørbrød med svinenakke
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Smørbrød med svinenakke
SMØRBRØD MED SVINENAKKE: Svinenakke er godt og mørt kjøtt som egner seg utmerket til smørbrød.
Foto: Mette MøllerSvinenakke er godt og mørt kjøtt som egner seg utmerket til smørbrød.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1skiver
3skiver
Svinenakke(tynne)
4stk
Cherrytomat(delt i to)
4stk
Crispisalat (Vestfoldsalat)(salatblader)
4ss
Kapers(med litt lake)
1ss
Dijonsennep(grov)
Parmesan(dryss på toppen)
1stk
Sjalottløk(i tynne ringer)
SLIK GJØR DU
Rør sammen kapers med litt lake og sennep til en dressing, og stek tynne skiver rå svinenakke i panne med smør eller olje, salt og pepper.
Legg litt dressing utover ei god brødskive, ha så på frisk salat og sjalottløk, litt mer dressing og legg deretter på skivene med svinenakke.
Strø litt ost på toppen, og fordel tomatene rundt smørbrødet.
SMØRBRØD MED SVINENAKKE: Svinenakke er godt og mørt kjøtt som egner seg utmerket til smørbrød.
Foto: Mette Møller