• Oppskrifter
  • Artikler
  • Populært akkurat nå

    Klassisk fårikål  Oppskrift

    Klassisk fårikål

    Klassisk fårikål

    Amerikansk eplekake Oppskrift

    Amerikansk eplekake

    Amerikansk eplekake

    Klassisk fårikål Amerikansk eplekakeEplekake i langpanneViltgryteBollerHverdagslapskausTradisjonell viltsausSaltbakte rødbeter med chèvre og gressløk

Kapers

Kapers

Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.

Oppbevaring

    Holdbarhet

      Ukjent.

    Opprinnelse

      Næringsinnhold

        PER 100G
        Kcal
        25.7
        Proteiner
        2.36
        Fett
        0.86
        Karbohydrater
        0.41

      Norsk sesong

        Kapers er de syltede blomsterknoppene fra kapersbusken. Knoppene ligger noen timer og tørker etter at de er høstet, legges så i eddik og salt. Brukes som smakstilsetning i mange matretter og til smørbrød. Det er de minste knoppene som har den mest utpregede delikate smaken.

        OPPSKRIFTER MED Kapers

        oppskrift
        Klippfisk a là MasterChef Oppskrift
        nivå
        Vanskelig
        aktiv
        1t
        totalt
        96t

        Klippfisk a là MasterChef

        Klippfisk a là MasterChef

        oppskrift
        Fransk potetsalat Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        15min
        totalt
        45min

        Fransk potetsalat

        Fransk potetsalat

        oppskrift
        Tapenade Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        10min
        totalt
        10min

        Tapenade

        Tapenade

        oppskrift
        Viestads pastasalat Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        10min
        totalt
        20min

        Viestads pastasalat

        Viestads pastasalat

        oppskrift
        Kveite i kaperssmør Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        30min
        totalt
        1t 20min

        Kveite i kaperssmør

        Kveite i kaperssmør

        oppskrift
        Panzanella Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        15min
        totalt
        25min

        Panzanella

        Panzanella

        oppskrift
        Osso buco Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        10min
        totalt
        50min

        Osso buco

        Osso buco

        oppskrift
        Betetartar m pepperrotrømme Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        15min
        totalt
        20min

        Betetartar m pepperrotrømme

        Betetartar m pepperrotrømme

        oppskrift
        Ribbe med bakt rødløk Oppskrift
        nivå
        Vanskelig
        aktiv
        1t
        totalt
        2t 40min

        Ribbe med bakt rødløk

        Ribbe med bakt rødløk

        Oppskrift.no
        Postadresse:
        Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
        Besøksadresse:
        Karvesvingen 1, 0579 Oslo
        Sentralbord: 24 00 10 00
        Ansvarlig redaktør:
        Alexandra Beverfjord
        Utgiverselskap
        Aller Media AS
        • Annonseinfo
        • Om informasjonskapsler
        • Redaksjonen
        • Personvern