nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
40min
Syltetøyrull med kremfløte
nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
40min
Syltetøyrull med kremfløte
Bunnen blir tynn og fin, og da kan du skjære kaken i litt brede biter.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Pisk egg og sukker luftig. Bland potetmel og hvetemel eller glutenfritt mel sammen med bakepulver. Rør i revet sitronskall. Fordel røren i en langpanne kledd med bakepapir.
Stek kaken midt i ovnen ved 250° i 5–7 minutter. Hvelv kaken opp på sukret papir. Dra papiret forsiktig av kaken og legg på et fuktig håndkle.
Fordel syltetøyet over kaken og rull sammen. Pakk kaken inn i kjøkkenhåndkle og la rullen ligge i kjøleskapet til servering.
Skjær rullen i biter på skrå og server med pisket krem, bær og sitronmelisse