nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
2t
Tjukkmjølkspudding med epleterninger
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
2t
Tjukkmjølkspudding med epleterninger
Økologisk tjukkmjølk fra Røros egner seg veldig godt i desserter, er fin å bruke i en milkshake og smaker godt på frokostblandinger. Denne puddingen med epler er helt nydelig!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Legg gelatinplatene i bløt.
Kok forsiktig opp tjukkmjølk, rømme, eplesirup og sukker, og rør inn de oppbløtte platene med gelatin. Fyll blandingen i porsjonglass, og la den stivne et par timer i kjøleskap.
Kok inn eplemost og sukker til blandingen er tykk, omtrent halvparten mengde, og avkjøl.
Skjær eplene opp i små terninger. Vend terningene inn i den innkokte eplemosten og fordel dette på toppen av hvert glass med pudding rett før servering.
Hvis du ikke har eplesirup, kan du eventuelt bruke litt av den innkokte eplemosten i puddingen.