nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t
Urtetrekt indrefilet
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t
Urtetrekt indrefilet
URTETREKT INDREFILET: Enklere kan det knapt bli, og kjøttet smaker fantastisk.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
3.1 (5 stemmer)
Stort enklere kan det egentlig ikke bli, og kjøttet smaker fantasisk!
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
Indrefilet av storfe(1,5 kilo)
2stk
1stk
2stk
3l
Kjøttbuljong(eller annen kraft)
1ss
1ss
Oregano(eller bergmynte)
SLIK GJØR DU
Kok opp en stor kjele med kraft, urter og grovt hakkende grønnsaker.
Del indrefileten i tre omtrent like tykke deler. Fjern senene.
Bind fileten opp med hyssing, og legg den i kraftkjelen. La kjøttet trekke i ca.15 minutter. Ta det så ut, og la det hvile i 15 minutter.
Legg kjøttet oppi kjelen igjen. Nå skal det trekke i 10 minutter før du tar det ut. La det hvile minst like lenge før du skjærer det i pene skiver og serverer.
URTETREKT INDREFILET: Enklere kan det knapt bli, og kjøttet smaker fantastisk.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
3.1 (5 stemmer)