Carpaccio av urtestekt indrefilet
Carpaccio av urtestekt indrefilet
RÅTT: Tynne skiver rått kjøtt smaker utrolig godt.
Foto: matprat.noDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Indrefileten renskjæres for sener. Finhakk friske urter. Rull fileten i blandingen før steking. Krydre med salt og pepper. Varm olje i pannen til middels sterk varme. Brun fileten med urtene på alle sider til kjøttet har fått en fin gyllen farge.
Legg indrefileten i fryseren i 1/2 time eller avkjøles ca. 2 timer i kjøleskapet. Skjæres i 2–3 millimeter tynne skiver.
Finhakk chili og basilikum og bland dette i rømmen. Smak til dressingen med sitronsaft, salt og pepper.
Anrett kjøttskivene fint på tallerken med ruccula og kjørvelsalaten i midten, krydre med nykvernet pepper, og dryss over litt salt. Ha litt god olivenolje over salaten og litt av rømmedressingen over kjøttet.
RÅTT: Tynne skiver rått kjøtt smaker utrolig godt.
Foto: matprat.no