nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t
Vaniljepannacotta med multegelé og kakesmuler
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t
Vaniljepannacotta med multegelé og kakesmuler
Multer er eksklusive bær, som mange gjemmer til jul. En pannacotta er deilig å servere med multegelé.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Varm halvparten av syltetøyet med sitronsaft og sitronskall til kokepunktet. Legg gelatinplaten i kaldt vann i ca. 7 minutter. Smelt så gelatinplaten i syltetøyet.
La syltetøyet avkjøles litt og fordel i glass. La det stivne i kjøleskap noen timer.
Legg gelatinplatene til pannacottaen i kaldt vann i ca. 7 minutter. Del vaniljestangen i to på langs. Skrap ut frøene og legg i en kjele sammen med stengene. Hell i fløte, melk og sukker. Kok opp, trekk kjelen til siden og rør i gelatinplatene. La det avkjøles noe.
Fordel pannacotta i glassene over det stivnede syltetøyet. La alt stivne i ca. 2 timer.
Fordel resten av syltetøyet over ved servering og strø over kakesmuler og mynteblader.