Varm ost på furufjøl Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min

Varm ost på furufjøl

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min

Varm ost på furufjøl

VARM OST PÅ FURUFJØL: Brimi serverer den med en god puré av purreløk på ristet brød.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.2 (17 stemmer)
Mange hvitmuggoster egner seg perfekt til å varmes over bålet. Her serverer Brimi den lune osten med en god puré av purreløk og ristet brød. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Hvitmuggost(Dovreost Snøhetta)
Brød(ristet)
0.5stk
2ts

SLIK GJØR DU

  1. Lag ferdig purreløkpuré før du drar ut på tur. Bland sammen olje, purre, salt og timian, og kjør det i en food processor til en fin blanding.

  2. Legg hele hvitmuggosten på ei rist eller ei fjøl, og la den varmes gradvis opp over bålet i 15-20 minutter.

  3. Skjær et kutt i osten slik at det renner litt ut og ta ut litt av osten med en skje. Fordel lun ost på ristet brød med purreløkpuré, eller spis hver for seg. Enkelt, og knallgodt!

VARM OST PÅ FURUFJØL: Brimi serverer den med en god puré av purreløk på ristet brød.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.2 (17 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN