nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min
Varm ost på furufjøl
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min
Varm ost på furufjøl
VARM OST PÅ FURUFJØL: Brimi serverer den med en god puré av purreløk på ristet brød.
Foto: Mette MøllerMange hvitmuggoster egner seg perfekt til å varmes over bålet. Her serverer Brimi den lune osten med en god puré av purreløk og ristet brød.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Lag ferdig purreløkpuré før du drar ut på tur. Bland sammen olje, purre, salt og timian, og kjør det i en food processor til en fin blanding.
Legg hele hvitmuggosten på ei rist eller ei fjøl, og la den varmes gradvis opp over bålet i 15-20 minutter.
Skjær et kutt i osten slik at det renner litt ut og ta ut litt av osten med en skje. Fordel lun ost på ristet brød med purreløkpuré, eller spis hver for seg. Enkelt, og knallgodt!
VARM OST PÅ FURUFJØL: Brimi serverer den med en god puré av purreløk på ristet brød.
Foto: Mette Møller