Entrecôte

Entrecôte

Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.

Oppbevaring

    Holdbarhet

      Uke(r), ved 3 - 4 ºC

    Opprinnelse

      Næringsinnhold

        PER 100G
        Kcal
        200
        Proteiner
        20.5
        Fett
        13.1
        Karbohydrater
        0

      Norsk sesong

        Den saftigste og mest smakfulle biffen, og det eneste kjøttstykket på forparten av dyret som er egnet til biff. De to entrecôtene sitter foran på ryggen, og er en forlengelse av ytrefiletene Der entrecôten slutter starter høyryggen (som er utmerket gryte- og suppekjøtt). Entrecôte er ofte et godt kjøp - mørt kjøtt med mye smak takket være godt med isprengt fett. De største og feteste er de beste! Entrecôte skjæres opp i 1,5 - 2 cm tykke biffer eller brukes til helsteking.