nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
25min
Entrecôte med grønnsakspyd og basilikumcouscous
nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
25min
Entrecôte med grønnsakspyd og basilikumcouscous
Det smaket alltid godt med entrecôte. Server med grillet grønnsakspyd og basilikumcouscous.
Oppskriften er til 8 grillspyd.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok couscousen etter anvisning på pakken. Grovhakk basilikumen og finhakk løken. Stek løken gylden i en kjele med margarin. Bland inn varm couscous. Rør inn basilikum til slutt.
Skrell sjalottløken, skyll tomatene og del squashen i halve skiver. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og ha på salt og pepper. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
Pensle entrecôtene med olje og krydre med salt og peppermiks. Grill dem på middels sterk varme i 3–4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen).
Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler fram.