Biff- og briepizza Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
1t 15min

Biff- og briepizza

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
1t 15min

Biff- og briepizza

Hjemmelaget pizza med entrecote og brie. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Unn deg ekstra helgeluksus med tynn pizzabunn, fylt med saftig biffkjøtt og velsmakende brie. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1.5dl
1klype(r)
1ts

Fyll

150g

Tomatsaus

2stk
Tomat(modne)
1ss
Oregano(tørket)
1klype(r)
1klype(r)
1stk
Ansjos(kan sløyfes)
1ss
Steinsopp(tørket, kan sløyfes)

SLIK GJØR DU

  1. Ha alle ingrediensene i en bolle. Kna sammen til en deig.

  2. La deigen heve i omtrent en time.

  3. Bruk godt med mel når du kjevler den ut.

  4. Ha alle ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin. Kjør til en glatt saus. Smak til med salt og pepper. Prøv gjerne med litt estragon også!

  5. Forvarm ovnen til maks temperatur. Bruk vifte og grillelement.

  6. Smør tomatsausen utover pizzadeigen. Skjær opp biff og ost i skiver. Fordel skivene utover pizzaen.

  7. Stek i ovnen i 4-5 minutter, eller til pizzaen ser ferdig ut. Pass på at den ikke svir seg.

Hjemmelaget pizza med entrecote og brie. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN