nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
2t 10min
Fastelavnsboller med bringebærmousse og lakris
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
2t 10min
Fastelavnsboller med bringebærmousse og lakris
En herlig variant over temaet fylt fastelavnsbolle.
Foto: Morten EikInneholder
Laktose
Oppskrift
Opplysningskontoret for brød og korn
mat@dagbladet.noVurdering
5 (1 stemmer)
Fyll fastelavnsbollen med noe annet enn krem og syltetøy. Bringebær og lakris smaker godt sammen!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bløtlegg gelatinplatene i minst 5 minutter.
Bland sammen bringebær, melis og frø fra vaniljestangen. Varm opp under omrøring. Klem vannet ut av gelatinplatene, ha dem over i bærblandingen, og rør til de løses opp. Hell blandingen over i en bolle og la avkjøles noe.
Pisk kremfløte til krem. Bland en tredel av kremen inn i bærene mens de er litt lune. Vend inn resten av kremen og la moussen stå og sette seg i 2-4 timer.
En herlig variant over temaet fylt fastelavnsbolle.
Foto: Morten EikInneholder
Laktose
Oppskrift
Opplysningskontoret for brød og korn
mat@dagbladet.noVurdering
5 (1 stemmer)