nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
4t 40min
Frossen bringebærostekake
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
4t 40min
Frossen bringebærostekake
Lag ostekaken dagen før du skal servere den, så har du en ting mindre å stresse med!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175°. Knus kjeks i en mikser. Smelt smør og bland med kjekssmulene.
Legg bakepapir i bunnen av en kakeform, 24 i diameter. Pensle papiret og formen med smør, og trykk ut smulene.
Stek bunnen midt i ovnen i ca. 10 minutter og la den avkjøles.
Pisk sammen ost, sukker og vaniljesukker til en glatt røre. Rør i eggeplommene en av gangen, og rør mellom hver plomme. Pisk fløten til krem og vend i sammen med bringebærene.
Hell røren over bunnen og glatt til. Dekk formen med folie, og frys kaka i minst 4 timer.
Ta kaka fram ca. 25 minutter før servering. Pynt med bringebær og sitronmelisse.