
Fylte pannekaker med kyllingfilet
Fylte pannekaker med kyllingfilet
IKKE BARE TIL DESSERT: Pannekaker og kylling - med en asiatisk tvist.
Foto: Photocuisine / NTB ScanpixDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kutt kyllingen i skiver og gjennomstek den i olje i en panne eller eller en wok.
Del agurken på lags, bruk en spiseskje og skrap ut frøene og del så opp i blyantstore skiver.
Vask hjertesalaten og tørk den godt.
Ha i sukker, soyasaus, kuttet chilli, oystersaus og appelsinsafta i en kjele og la dette reduseres til en rennende sirup.
Legg pannekakene utover en benk, legg to agurkbiter på hver side og hjertesalat i midten, og legg nystekt kylling på salaten.
Dryss over 1 ss med appelsinsoyasirupen og rull sammen hver pannekake.
Del pannekakene på tvers og dypp i resten av appelsinsirupen.
Bruk en pakke med små kinesiske pannekaker (du får de på de fleste asiatiske matbutikker). Eller så kan du lage dine egne pannekaker uten sukker.
IKKE BARE TIL DESSERT: Pannekaker og kylling - med en asiatisk tvist.
Foto: Photocuisine / NTB Scanpix