Kyllingfilet med rotgrønnsaker og fetaost
Kyllingfilet med rotgrønnsaker og fetaost
NORSK KYLLING: Servert med frisk fetaost og rotgrønnsaker.
Foto: matprat.no / Mari SvenningsenDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skrell gulrot og rødbete. Riv først gulrot grovt på et rivjern og ha det i en bolle. Riv deretter rødbete over på en tallerken og sett den til side.
Rødbeter er veldig fargesterke og vil garantert sette farge på både fingre og fjøl. Bruk derfor engangshansker og legg et ark matpapir på fjøla når du skal skrelle og rive rødbeter.
Krydre kyllingfilet med salt og pepper. Ha margarin i en varm stekepanne og brun kyllingfileter i 2 minutter på hver side.
Etterstek på lav varme under lokk i ca. 4 minutter. Legg kyllingfiletene over på en fjøl mens du steker kål.
Fres rosenkål raskt i stekepannen til den er mør. Ha den over i bollen sammen med revet gulrot. Bland også inn ingefær, persille, olivenolje og limesaft. Vend inn revet rødbete og smak til med salt og pepper.
Anrett salaten på tallerkener eller et stort fat, legg på kyllingfilet i skiver og smuldre over fetaost.
NORSK KYLLING: Servert med frisk fetaost og rotgrønnsaker.
Foto: matprat.no / Mari Svenningsen