nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t
Kyllinggryte med løpstikke
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t
Kyllinggryte med løpstikke
KYLLINGGRYTE: Arne Brimi er bevisst på gode råvarer, og når det gjelder kylling, foretrekker han gjerne lår av den gode Liveche-kyllingen.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
3 (80 stemmer)
Brimi er bevisst på gode råvarer, og når det gjelder kylling, foretrekker han gjerne lår av den gode Liveche-kyllingen, som blant annet er fôret opp på løpstikke.
DETTE TRENGER DU
PERSONER4stk
Kyllinglår(gjerne Liveche-kylling)
Smør(til bruning)
1stk
1stk
6stk
6stk
2stk
5dl
5dl
2dl
Kyllingkraft (hønsebuljong)(ca. 0.5 buljongterning)
1bunt
Løpstikke(liten bunt eller en stor grein)
SLIK GJØR DU
Brun kyllinglårene i panne først, og legg dem så over i gryta.
Ha i oppskårede grønnsaker og hell på eplesaft, vin og kyllingkraft.
Legg rikelig med løpstikke på toppen. Har du ikke det, så bruk litt ekstra purre
Kok kyllinggryta i rundt 40 minutter, og smak til med salt og pepper før servering.
KYLLINGGRYTE: Arne Brimi er bevisst på gode råvarer, og når det gjelder kylling, foretrekker han gjerne lår av den gode Liveche-kyllingen.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
3 (80 stemmer)