Garbure med svineknoke og bønner Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
4t
totalt
4t

Garbure med svineknoke og bønner

nivå
Lett
aktiv
4t
totalt
4t

Garbure med svineknoke og bønner

Kjøttgryte med svin, bønner og hodekål Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4.4 (3 stemmer)
Garbure med svineknoke og hvite bønner

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2boks(er)
1stk
Svineknoke(gjerne salt)
3stk
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Stek løken blank i smør, ha i knust hvitløk og stek i ett minutt til. Ha i svineknoke, gulrot, purre, og kål. Fyll på med vann og la det koke i tre, fire timer, eller til kjøttet er mørt. Ha i bønnene og la det varme seg før servering.  

Kjøttgryte med svin, bønner og hodekål Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4.4 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN