
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min
Gylne kokostopper
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min
Gylne kokostopper
Kokosmakronene ser ekstra fine ut og smaker deilig av safran og sitron. Dypp dem i smeltet sjokolade så blir de enda bedre! Kakene er glutenfrie.
DETTE TRENGER DU
PERSONERPynt
150g
SLIK GJØR DU
Smelt smøret sammen med safran. La det avkjøles.
Vask og riv sitronskallet. Rør sammen alle øvrige ingredienser. La det stå i ca. 10 minutter.
Legg deigen ut med to teskjeer til topper på bakeplate på stekepapir.
Stek kakene midt i ovnen ved 175° i 8–10 minutter. Avkjøl på rist.
Hakk sjokoladen, og smelt den over vannbad eller i mikroovnen. Dypp kakene i den smeltede sjokoladen, og la kaken avkjøles på bakepapir. Oppbevar kakene kjølig i tett boks.