Gylne kokostopper Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Gylne kokostopper

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Gylne kokostopper

Gylne og glutenfrie kokostopper som smaker deilig av safran, sitron og kokos. Dypp dem i smeltet sjokolade så blir de enda bedre! Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.2 (26 stemmer)
Kokosmakronene ser ekstra fine ut og smaker deilig av safran og sitron. Dypp dem i smeltet sjokolade så blir de enda bedre! Kakene er glutenfrie. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5g
1stk
1stk
Sitron(revet skall)

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret sammen med safran. La det avkjøles.

  2. Vask og riv sitronskallet. Rør sammen alle øvrige ingredienser. La det stå i ca. 10 minutter.

  3. Legg deigen ut med to teskjeer til topper på bakeplate på stekepapir.

  4. Stek kakene midt i ovnen ved 175° i 8–10 minutter. Avkjøl på rist.

  5. Hakk sjokoladen, og smelt den over vannbad eller i mikroovnen. Dypp kakene i den smeltede sjokoladen, og la kaken avkjøles på bakepapir. Oppbevar kakene kjølig i tett boks.

Gylne og glutenfrie kokostopper som smaker deilig av safran, sitron og kokos. Dypp dem i smeltet sjokolade så blir de enda bedre! Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.2 (26 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN