nivå
Lett
totalt
40min
Hverdagssuppe med koteletter
nivå
Lett
totalt
40min
Hverdagssuppe med koteletter
MAGERT OG SMAKFULLT: Grønnsakssuppe med kjøtt til middag.
Foto: matprat.noOppskrift
Matprat
mat@dagbladet.noVurdering
2.8 (5 stemmer)
Koteletter er forholdsvis rimelig middagsmat som kan serveres på mange ulike måter. Har du forresten tenkt på at du kan skjære kjøttet i små strimler og servere i suppe?
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Renskjær koteletter for ben og fett. Skjær resten i strimler. Skrell rotgrønnakene og skjær dem i terninger.
Kok opp buljong. La kjøtt, gulrot, kålrot og persillerot trekke ca. 5 minutter i buljongen.
Skjær vårløk i ringer og ha det i suppen. La suppen trekke i ca. 10 minutter før servering.
Server gjerne suppen med godt brød.
MAGERT OG SMAKFULLT: Grønnsakssuppe med kjøtt til middag.
Foto: matprat.noOppskrift
Matprat
mat@dagbladet.noVurdering
2.8 (5 stemmer)