nivå
Middels
aktiv
1t 10min
totalt
1t 40min
Ingefær- og kokoskake
nivå
Middels
aktiv
1t 10min
totalt
1t 40min
Ingefær- og kokoskake
En utrolig smakfull kake som holder seg lenge. Her er kaken servert med en frisk fruktsalat med mango og kiwi sammen med pisket créme fraîche og et dryss av kokos.
SLIK GJØR DU
Varm sukker, smør og sirup i en kjele til alt er flytende.
Bland alt det tørre i en bolle, og lag en grop i midten. Hell i sirupsblandingen, melken og eggene. Rør til blandingen er jevn, og fortsett å røre i ett minutt til.
Hell røren i en godt smurt form, gjerne en brødform, ca. 2 l. Legg en remse bakepapir i bunnen av formen, så blir kaken lettere å hvelve ut.
Stekes midt i ovnen ved 180° i ca. 1 time. Sjekk om den er ferdig med en pinne. Avkjøl kaken i formen i 10 minutter, før den hvelves på rist og avkjøles helt.
Kaken kan pyntes med melisglasur smakt til med litt kaffe, eller serveres med créme fraîche og frisk frukt.