nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t
Karamelltrøffelpai
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t
Karamelltrøffelpai
Veldig god pai med karamell- og sjokoladefyll.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bland raskt sammen ingrediensene, gjerne i en food processor til deigen akkurat samler seg.
Trykk deigen ut i en liten langpanne, ca. 22 ganger 30 cm, med bakepapir. La det stå kjølig i minst 20 minutter.
Sett ovnen på 200°. Stek paiskallet midt i ovnen i 12–15 minutter.
Grovhakk all sjokolade. La fløten koke opp med sirup i en kjele. Tilsett sjokolade, la den smelte og rør til en glatt røre. La karamelltrøffelen avkjøles en stund.
Fordel karamelltrøffelen i paiskallet. La den stivne i kjøleskapet 4–5 minutter eller mer.
Pynt kaken med f.eks. M&M-kuler og server med pisket krem.