Kvikklunsjkake til påsken Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Kvikklunsjkake til påsken

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Kvikklunsjkake til påsken

Smaksrik kvikklunsjkake til påsken. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.7 (17 stemmer)
En stor langpannekake kan du bake før påske og kose deg med hele påsken. Farg kokosmasse med gul konditorfarge og strø over kaken når den skal serveres.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
300g
Smør(smeltet)
3dl
1stk
Appelsin(revet skall)

Glasur

3.5dl
4ss
Smør(smeltet)
4ss
Kaffe(sterk)

Pynt

1dråpe(r)
Konditorfage(gul, varier mengden etter ønsket farge)

SLIK GJØR DU

  1. Pisk eggedosis. Tilsett de andre ingrediensene og bland godt.

  2. Hell kakerøren i en bakepapirkledd stor langpanne, 30 x 40 cm, og stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180º i 30–40 minutter.

  3. Avkjøl kaken på rist.

  4. Bland sammen ingrediensene til glasuren og fordel den over kaken mens den fortsatt er varm.

  5. Dryss på kokos og revet appelsinskall til slutt eller farg kokosmasse med noen dråper gul konditorfarge og strø over kaken.

Smaksrik kvikklunsjkake til påsken. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.7 (17 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN