Kyllingspyd med grønnsakpasta
Kyllingspyd med grønnsakpasta Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllingspyd med grønnsakpasta

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllingspyd med grønnsakpasta

To favoritter i ett smekk: Kylling og pasta! Foto: Ralph Månsson

Oppskrift

Vurdering

Her serveres spydene på en seng av grønnsakpasta.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Grønnsakpasta

1stk
0.5dl
Peanøtter(hakket og ristede)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225˚. Vask og tørk kyllingen. Del filetene i mindre biter og tre dem på spyd, som har ligget i vann ca. 20 minutter.

  2. Pensle med sambal oelek og strø på sesamfrø. Strø på salt og pepper. Legg spydene på ildfast fat og stek dem i 15–20 minutter.

  3. Rist peanøtter i tørr, varm panne til de blir gylne og sprø. Skjær gulrøtter og squash med f.eks. en potetskreller til lange strimler. Legg alt i en bolle og hell over sesamolje. Server sammen med kyllingspydene.

To favoritter i ett smekk: Kylling og pasta! Foto: Ralph Månsson

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN