Kyllingspyd med herlig barbecuesmak Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllingspyd med herlig barbecuesmak

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllingspyd med herlig barbecuesmak

Kyllingspyd med masse herlige smaker. Bruk tilbehøret du synes høres godt ut! Foto: All Over Press

Oppskrift

Vurdering

3.1 (4 stemmer)
Serverer du kylling på spyd, slipper du søl på fingrene. Legg spydet i et tortillabrød, klem til og trekk kjøttet av spydene. Topp med det du ønsker av smaker!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Skyll kyllingen og tørk den godt med kjøkkenpapir. Skjær kjøttet i biter og fordel på 6 grillspyd.

  2. Bland sammen barbecuesausen med spisskummen og ingefær og pensle spydene.

  3. Legg dem i en ildfast form, strø over tørkede chiliflakets og salt. Tilbered spydene midt i ovnen i ca. 20 minutter. Kjenn med en pinne om kjøttet er ferdig stekt.

Kyllingspyd med masse herlige smaker. Bruk tilbehøret du synes høres godt ut! Foto: All Over Press

Oppskrift

Vurdering

3.1 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN