nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllingspyd med herlig barbecuesmak
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllingspyd med herlig barbecuesmak
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.1 (4 stemmer)
Serverer du kylling på spyd, slipper du søl på fingrene. Legg spydet i et tortillabrød, klem til og trekk kjøttet av spydene. Topp med det du ønsker av smaker!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200°. Skyll kyllingen og tørk den godt med kjøkkenpapir. Skjær kjøttet i biter og fordel på 6 grillspyd.
Bland sammen barbecuesausen med spisskummen og ingefær og pensle spydene.
Legg dem i en ildfast form, strø over tørkede chiliflakets og salt. Tilbered spydene midt i ovnen i ca. 20 minutter. Kjenn med en pinne om kjøttet er ferdig stekt.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.1 (4 stemmer)