nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
9t 10min
Langpannebrød med gresskar- og solsikkefrø
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
9t 10min
Langpannebrød med gresskar- og solsikkefrø
Et godt brød er passende følge til nesten alle typer grillmat. Brødet blir best med lang hevetid. Bak en langpanne, så har du brød til mange.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rør gjæren ut i vannet. Tilsett honning og salt. Elt inn det grove melet og så hvetemel. Elt godt, gjerne i en maskin. Deigen skal være klissete.
Dryss mel over deigen og legg over plast. La deigen heve i kjøleskapet i ca. 8 timer eller natten over.
Legg bakepapir i en langpanne, og fordel deigen utover i formen. Lag hull i overflaten med fingrene, og drypp over olje. Dryss over litt salt, gresskar og solsikker.
Etterhev brødet i ca. 30 minutter.
Stek brødet midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter til overflaten er gyllen.
Avkjøl på rist. Skjær brødet i biter ved servering.