Langpannebrød med gresskar- og solsikkefrø
Langpannebrød med gresskar- og solsikkefrø Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
9t 10min

Langpannebrød med gresskar- og solsikkefrø

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
9t 10min

Langpannebrød med gresskar- og solsikkefrø

Bak et godt langpannebrød som er passende følge til nesten alle typer grillmat. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Et godt brød er passende følge til nesten alle typer grillmat. Brødet blir best med lang hevetid. Bak en langpanne, så har du brød til mange. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
6dl
Vann(kalde)
2ss
Honning(flytende)
1ts
250g
0.5ss

SLIK GJØR DU

  1. Rør gjæren ut i vannet. Tilsett honning og salt. Elt inn det grove melet og så hvetemel. Elt godt, gjerne i en maskin. Deigen skal være klissete.

  2. Dryss mel over deigen og legg over plast. La deigen heve i kjøleskapet i ca. 8 timer eller natten over.

  3. Legg bakepapir i en langpanne, og fordel deigen utover i formen. Lag hull i overflaten med fingrene, og drypp over olje. Dryss over litt salt, gresskar og solsikker.

  4. Etterhev brødet i ca. 30 minutter.

  5. Stek brødet midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter til overflaten er gyllen.

  6. Avkjøl på rist. Skjær brødet i biter ved servering.

Bak et godt langpannebrød som er passende følge til nesten alle typer grillmat. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN