Myk kake med dumlekaramell Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Myk kake med dumlekaramell

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Myk kake med dumlekaramell

Denne er vanskelig å motstå! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.1 (19 stemmer)
Du kan strø kokosmasse (ca. ½ dl) over kaken i stedet for kokoschips.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Kle en bakeform, ca. 24 cm i diameter med bakepapir. Hakk sjokoladen grovt. Skjær dumblesjokoladen i 3 biter.

  2. Rør smør, sukker og brunt sukker porøst. Tilsett eggene, ett om gangen, og rør dem forsiktig i deigen. Bland kakao, vaniljesukker, natron og hvetemel. Sikt det i deigen og bland lett til en glatt deig. Rør i kokosmasse, ¾ av hakket sjokolade og halvparten av dumblebitene. Rør om slik at bitene blir jevnt fordelt.

  3. Fordel deigen jevnt ut i formen. Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 30 minutter til den fortsatt er litt myk i midten.

  4. Ta kaken ut og strø over kokoschips og resten av dumblebitene og sjokoladebitene. Server kaken lunken sammen med lett pisket krem eller is.

Denne er vanskelig å motstå! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.1 (19 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN