Ørret på bålet Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Ørret på bålet

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Ørret på bålet

Naturell fjellørret stekt på pinne trenger bare noen få minutter for å bli ferdig. Nyt den med flatbrød og godt smør. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (92 stemmer)
Når Arne Brimi har fått tak i god fjellørret, vil han aller helst nyte den ute i naturen. Enten stekt over et bål, på et enkelt utekjøkken eller på turpanne over en primus. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Ørret(fjellørret filet)
1ts
1ss
Lettrømme(eller smør)

SLIK GJØR DU

  1. Stort enklere enn dette blir det ikke! Fileter fisken og la den ligge noen minutter med salt før du trer den på en pinne. Når du steker over bålvarme, så bruk gjerne en myk bjørkepinne, slik at ørreten henger fint over bålet. Snu ofte. 

  2. Spis fisken som den er, eller sammen med godt flatbrød og smør eller rømme. Helt nydelig!

Naturell fjellørret stekt på pinne trenger bare noen få minutter for å bli ferdig. Nyt den med flatbrød og godt smør. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (92 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN