Ostekakeruter
Ostekakeruter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
4t

Ostekakeruter

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
4t

Ostekakeruter

Ostekake med kjeksbunn, to smakfulle fyll og blandede bær. Lekre, imponerende og smakfulle kakeruter. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.1 (6 stemmer)
Perfekt til store selskaper eller som dessert. Kaken blir glutenfri hvis du bruker glutenfrie kjeks!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll 1

300g
Jordbær(og bringebær)
4stk

Pynt

300g
Jordbær(og bringebær, blåbær, bringebær osv.)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175˚. Smelt smøret. Knus kjeksene og bland med sukker og smør. Trykk smulene ut i en liten langpanne, ca. 25 x 35 cm. Stek bunnen midt i ovnen i ca. 7 minutter.

  2. Lag det første fyllet. Pisk ingrediensene sammen til en glatt røre. Hell dette over kakebunnen. Stek videre i ovnen i ca. 25 minutter.

  3. Rør sammen ingrediensene til det andre fyllet. Fordel fyllet over kaken og stek ytterligere i ca. 5 minutter. Sett kaken i kjøleskapet og la den stivne, gjerne over natten. Skjær kaken i ruter. Pynt kaken med bær ved servering.

Ostekake med kjeksbunn, to smakfulle fyll og blandede bær. Lekre, imponerende og smakfulle kakeruter. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.1 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN