Østers med sjalottløk Oppskrift
nivå
Lett
totalt
10min

Østers med sjalottløk

nivå
Lett
totalt
10min

Østers med sjalottløk

Sommerens østers med sjalottløk smaker kjempegodt til kald Chablis. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.7 (2 stemmer)
Server østers til fordrinken eller som en kjempelett forrett.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
Østers(per person)

SLIK GJØR DU

  1. Åpne østersen. Legg den eventuelt på isbiter (mest for følelsen det gir).

  2. Finhakk sjalottløk. Bland det med eddiken og en spiseskje vann. Ha en liten teskje på hver østers. Du kan også ha klemme litt sitron eller lime på. Tygg østersen godt og let etter de finstemte sjøsmakene som du også vil finne i chablisen!

Sommerens østers med sjalottløk smaker kjempegodt til kald Chablis. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.7 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN