nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t 20min
Pannacotta med kesam
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t 20min
Pannacotta med kesam
SØT OG GOD: Denne desserten passer perfekt etter middagen.
Foto: Opplysningskontoret for MeieriprodukterInneholder
Laktose
Oppskrift
Opplysningskontoret for Meieriprodukter
mat@dagbladet.noVurdering
2.5 (27 stemmer)
Er du en av de som får lyst på noe søtt etter middagen, prøv denne Pannacottaen som er basert på melk fremfor kremfløte.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bløt gelantinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter.
Kok melk og sukker uten lokk i 3 - 4 minutter.
Klem vannet godt av gelantinplatene. Smelt gelantinen i den kokende melken. Avkjøl melken til romtemperatur.
Fjern eventuell snerk og rør inn vaniljekesam. Fordel blandingen i små porsjonsformer og sett dem kaldt så pannacottaen stivner.
Hvelv ut pannacottaen på en tallerken og server med bær. Pynt med frisk sitronmelisse.
SØT OG GOD: Denne desserten passer perfekt etter middagen.
Foto: Opplysningskontoret for MeieriprodukterInneholder
Laktose
Oppskrift
Opplysningskontoret for Meieriprodukter
mat@dagbladet.noVurdering
2.5 (27 stemmer)