nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min
Pitabrød med pulled purke og syltet løk
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min
Pitabrød med pulled purke og syltet løk
PURKEGODT: 12 timer i ovnen gjør kjøtt som i utgangspunktet virket overflødig eller uinteressant til deilig pulled purke. Putt på glass for lagring, eller server sammen med syltet løk, agurk, salat og chilisaus.
Foto: Mette RandemOppskrift
Andreas Viestad
mat@dagbladet.noVurdering
3.3 (15 stemmer)
Pulled purke (eller pulled pork) er godt i wraps, lomper eller pitabrød. På Indre Oslo matforedling serverer de med skikkelig deilig syltet løk, agurk, salat og chilisaus.
Du kan lage pulled pork spesifikt for dette, eller bruke rester. Her har vi laget Indre Oslo matforedlings oppskrift på pulled purke.
Oppskriften er hentet fra Det beste jeg vet: Gjenoppstandelsen, fra Indre Oslo matforedling.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Varm kjøtt og pitabrød.
Skjær løk i skiver. Dryss over sukker og salt. La stå noen minutter. Ha på eddik og koriander.
Server kjøttet i pitabrød, med syltet løk, salat, agurk og chilisaus.
PURKEGODT: 12 timer i ovnen gjør kjøtt som i utgangspunktet virket overflødig eller uinteressant til deilig pulled purke. Putt på glass for lagring, eller server sammen med syltet løk, agurk, salat og chilisaus.
Foto: Mette RandemOppskrift
Andreas Viestad
mat@dagbladet.noVurdering
3.3 (15 stemmer)