Pizza Italiana
Pizza Italiana Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Pizza Italiana

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Pizza Italiana

Ingenting er bedre enn en kjapp deilig middag i helgen. Prøv Pizza Italiana med oliven, pepperoni og tomat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
En klassisk pizza med smaker fra det italienske kjøkken.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Saus

1boks(er)
Tomat(knuste)
2ts
Oregano(eller basilikum)
1klype(r)
1klype(r)
3stk
10stk
Oliven(sorte)
6skiver
150g

SLIK GJØR DU

  1. Bruk ferdig pizzabunn eller lag en porsjon grunnoppskrift. Lag saus av hermetiske tomater, tomatpuré, oregano og finhakket hvitløk. Smak til med salt og pepper.

  2. Legg ferdig pizzabunn på stekebrett. Lager du deigen selv kjelves den ut til en leiv og legges på stekebrettet, som er kledd med bakepapir.

  3. Fordel sausen over pizzabunnen. Skjær tomater i skiver og legg på sausen. Hvis du ønsker pepperoni på pizzaen fordeles den oppå. Dryss på ost og stek pizzaen midt i ovnen ved 250 ° i ca. 10 minutter. Spis pizzaen nystekt.

Ingenting er bedre enn en kjapp deilig middag i helgen. Prøv Pizza Italiana med oliven, pepperoni og tomat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN