Polarbrød
Polarbrød
SMAKER GODT: Hjemmelagde polarbrød.
Foto: Bon Appetit / NTB ScanpixDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bland alle ingrediensene foruten vannet i en kjøkkenmaskin. Kjør dette på lav/middels hastighet i ca 10 minutter, spe med vann underveis til du har fått en fin konsistens på deigen. La den heve i ca 1 time.
Deretter deler du deigen i ca 16-20 like store biter. Rull ut til boller og legg de på bakepapir. Kjevle de flate og stikk små hull med en spisepinne på toppen. La de så heve nye 15 minutter før du steker de i ovnen på ca 225 grader (over- og undervarme) i ca 8-9 minutter. Du ser når de begynner å bli klare, for da får en fin gyllen farge.
Legg dem på rist med håndkle over og avkjøl. Putt polarbrødene i plast og gjerne i fryseren så fort de er kalde. Da holder de seg ferske.
SMAKER GODT: Hjemmelagde polarbrød.
Foto: Bon Appetit / NTB Scanpix