Pølseform
Pølseform Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pølseform

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pølseform

Rask og enkel pølseform Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (14 stemmer)
Du kan bruke både grillpølser og røkte kjøttpølser. Kyllingpølser er også godt egnet. Lag hjemmelaget potetstappe eller bruk en pose.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Pølse(tykke)
1pakke(r)
Potet(potetmospakke)
1stk
1stk
Paprika(rød)
2stk
Tomat(i biter)

SLIK GJØR DU

  1. Lag potetmosen som anvist på pakken. Fordel potetmosen i en smurt ildfast form og smør tomatpuré over.


  2. Del pølser i passe biter. Legg pølsene og resten av ingrediensene over potetmosen. Dryss over ost, oregano og nykvernet pepper.


  3. Stek formen i ovnen ved 200º i 15–20 minutter til retten har fått gyllen farge.

Rask og enkel pølseform Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (14 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN