nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Ramsløkpesto
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Ramsløkpesto
PESTO: Bladene smaker hvitløk og egner seg godt i pesto. Den viltvoksenede ramsløkurten blir stadig mer populær i matlagingen.
Foto: Mette MøllerLag en god ramsløkpesto til sommermaten! Dagbladets kokk, Karla Siverts, bruker ramsløkpesto med fisk, som krydder i lammekjøttboller eller hun pensler på kylling. Gjør du sankejobben selv, er retten nesten gratis.
SLIK GJØR DU
- Kjør alt sammen til en grov pure i en blender eller med stavmikser. Tilsett litt mer olje om det ikke vil gå rundt, eller dersom du ønsker en mer flytende konsistens.
- Smak til med salt og nykvernet svart pepper.
PESTO: Bladene smaker hvitløk og egner seg godt i pesto. Den viltvoksenede ramsløkurten blir stadig mer populær i matlagingen.
Foto: Mette Møller