Salat med rosettkål
Salat med rosettkål
ROSETTKÅL: En ny og spennende kål som vokser på stokker slik som rosenkål. Du kan bruke den rå eller forvelle den lett før du har den i salater. Oppskriften på denne forretten finner du nedenfor.
Foto: Frukt.noDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skyll og tørk kålen. Del den i to på langs. Da får du et fint tverrsnitt.
Fres den i varm panne med litt smør, med snittflaten ned først. Ett par minutter på hver side rekker. Legg dem til side.
Del cherrytomatene og rist dem i den varme pannen ett minutt. Legg dem til side.
Skjær vårløken i tynne skiver. Tørk av den varme pannen og rist sesamfrøene til de er gyldne. Del egget i 4 båter. Dander alt i 4 porsjonsskåler. Ha noen dråper med olivenolje og balsamico på og dryss sesamfrø over til slutt.
ROSETTKÅL: En ny og spennende kål som vokser på stokker slik som rosenkål. Du kan bruke den rå eller forvelle den lett før du har den i salater. Oppskriften på denne forretten finner du nedenfor.
Foto: Frukt.no