nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Ripsruter
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Ripsruter
Med kransekakemasse blir kaken som lekre konfektbiter.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Riv kransemassen grovt. Rør smør og kransekakemasse sammen til en porøs masse. Tilsett eggene, ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Bland i maisenna, vaniljesukker og bakepulver. Rør blandingen i deigen.
Kle en langpanne, 30 x 40 cm. med bakepapir. Fordel deigen ut i langpannen og stek ved 200° på nederste rille i ovnen i 20–30 minutter. Kjenn med en kakenål om kaken er tørr inni. Avkjøl kaken på rist.
Bland kremost og crème fraîche. Riv sitronskallet. Rør skall og melis i ostekremen. Smør kremen over kaken. Rens bærene og fordel dem oppå kaken. Skjær kaken i biter, pynt med grønne blader og server.