Ristet brød med leverpostei, stekte epler og bacon Oppskrift
nivå
Lett
totalt
15min

Ristet brød med leverpostei, stekte epler og bacon

nivå
Lett
totalt
15min

Ristet brød med leverpostei, stekte epler og bacon

Gjør brødskiva til kvelds litt mer spennende med fersk leverpostei, sprøstekt bacon og syrlige eplebiter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Dette kan du glede deg til etter teater- eller kinobesøket. Bruk et ferskt, godt og grovt brød.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4skiver
Brød(landbrød)
4skiver
2stk
Eple(syrlige)

SLIK GJØR DU

  1. Rist landbrødet og smør på et tykt lag leverpostei.

  2. Sprøstek baconskivene. Ta dem opp og la dem renne av på kjøkkenpapir.

  3. Skjær eplene i båter. De skal ikke skrelles, men kjernehusene fjernes. Stek eplebåtene i baconfettet og smør med sukker til de er møre.

  4. Legg eplebåtene på leverposteien og topp med bacon.

Gjør brødskiva til kvelds litt mer spennende med fersk leverpostei, sprøstekt bacon og syrlige eplebiter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN