Rødbetrundstykker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
2t

Rødbetrundstykker

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
2t

Rødbetrundstykker

Rødbeten tilfører fin farge og spennene smak! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

4.2 (4 stemmer)
Rødbete gjør rundstykkene spennende og fargerike. Du kan evt. bytte ut rødbeten med 1 stor gulrot.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Rødbete(middels stor)
6dl
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Skrell og finriv rødbeten. Smelt smøret og bland med melken i en bakebolle. Løs gjæren i væsken. Rør i revet rødbete, salt og mel. Bland til en jevn deig. La den heve under plast i ca. 1 time.

  2. Ta deigen opp på bakebordet og del i 16 biter.

  3. Form til boller, og legg på bakepapir på stekeplate. La rundstykkene etterheve i ca. 30 minutter.

  4. Varm ovnen til 225°. Pensle bollene med melk. Stek midt i ovnen i 15 minutter.

  5. Avkjøles på rist under et håndkle.

Rødbeten tilfører fin farge og spennene smak! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

4.2 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN