nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
10min
Spekesild og løk
nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
10min
Spekesild og løk
SPEKESILD OG LØK: En veldig enkel metode å tilberede spekesild på. Dagbladets kokk, Arne Brimi, bruker en liten smak av sild i hver pakke, men du kan også lage store pakker på samme måte.
Spekesild er deilig mat. Pakk den inn!
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
Sild(spekesildfilet)
3stk
Sjalottløk(eller delikatesseløk)
SLIK GJØR DU
Finn fram matpapir og hyssing. Del sildefileten i 4-5 biter, og skjær løken i ringer.
Legg noen løkringer med en bit sild på toppen i matpapir, og pakk sammen til en luftig pakke. Knyt med hyssing i begge ender.
Stek sildepakkene i tørr panne på middels varme i 3-4 minutter, slik at løken og silda blir godt lunet. Åpne pakkene, og server eventuelt med ristet brød.
SPEKESILD OG LØK: En veldig enkel metode å tilberede spekesild på. Dagbladets kokk, Arne Brimi, bruker en liten smak av sild i hver pakke, men du kan også lage store pakker på samme måte.