nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min
Steinsoppmajones
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min
Steinsoppmajones
SOPP: Steinsoppmajones har en spennende, soyaaktig smak. Godt til arancini.
Foto: Mette Randem
Steinsopp har en spennende, nesten soyaaktig smak når den blir tørket. Godt som dipp til arancina på steinsopprisotto.
SLIK GJØR DU
Knus steinsoppen i en morter. Sikt den. Ta vare på 1/4 av det fineste pulveret.
Ha resten av steinsoppen, også den som ikke kom gjennom sikten i en liten gryte. Ha i 1 dl vann. Kok opp. Skru av varmen og la trekke i 5 minutter.
Avkjøl. Kjør steinsopp og majones sammen med en blender. Smak til med salt.
Ha steinsoppmajonesen i en bolle. Dryss over steinsoppulver.
SOPP: Steinsoppmajones har en spennende, soyaaktig smak. Godt til arancini.
Foto: Mette Randem