Stekepannebrødene Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Stekepannebrødene

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Stekepannebrødene

Stekepannebrød er lett å lage og smaker godt til supper Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Stekepannebrødene er fort gjort å lage og de smaker aller best når de er nystekte og varme.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Bland hvetemel, helkorn, salt og bakepulver i en bolle. Smelt smør og bland med syrnet melk, kefir eller kulturmelk. Rør væsken i melet og arbeid sammen til en deig.


  2. Ta deigen opp på melet bakebord og form den til en pølse. Skjær i 10 biter. Kjevle eller trykk ut hver bit til en rund kake, som passer til stekepannen. Prikk med gaffel. Stek hver kake i ca. 1 ½ minutt på hver side i en rund, tørr, middels varm stekepanne. Avkjøl på rist.

Stekepannebrød er lett å lage og smaker godt til supper Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN